TOIMINTAKERTOMUS

KEVÄTKOKOUS 17.04.2018

Yhdistyksemme täyttää tänä vuonna 50v ja juhlistamme sitä Suomen Ilmailumuseolla 12.5. juhlanäyttelyllä.

Syyskokouksenkin jälkeen on Helsingissä kokoonnuttu joka toinen tiistai Malmitalolla, joka on toimiva kokouspaikka. Hallitus kiittääkin aktiivisia jäseniä mielenkiintoisista esitelmistä.

Tampereen, Turun ja Porin alaosastot ovat kokoontuneet säännöllisesti.

Ulkomaisiin tapahtumiin yhdistys on osallistunut IPMS Scale Model Worldiin, marraskuussa 2017. Kotimaan tapahtumissa oltiin Model Expossa huhtikuussa 2017, jossa vastasimme Expon pienoismallikilpailusta. Olimme mukana Suuri Snadi-tapahtumassa lokakuussa. Yhdistys järjesti tapahtumassa IPMS Openin ja avustimme yhdessä FCMA:n kanssa Nordic Challengen järjestelyistä. Tänä vuonna emme osallistuneet Jyväskylän ja Tampereen pienoismallitapahtumiin.

Kaartin Grillissä juhlistettiin 8.2.2018 yhdistyksen perustamista perustajajäsenten voimin.

Jäsenmäärä on kasvanut tasaiseen tahtiin, maksavien jäsenten määrä on jo noin 300 kokonaismäärän ollessa noin 370. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja liittynyt takaisin. Haasteena onkin, miten saada nuorisoa kiinnostumaan mallailun ihmeellisestä maailmasta, jotta yhdistys säilyisi elinvoimaisena.

IPMS-Mallari jatkaa ilmestymistään neljä kertaa vuodessa ja jotta tämä jatkuvuus myös säilyisi olisi toivottavaa, että saisimme lisää juttujen kirjoittajia.  Tämä siksi, ettei Mallarin artikkelit olisi vain muutaman henkilön harteilla.

Viime vuonna yhdistyksen talous oli niukka, mutta hallittu. Kaikki suunnitellut toiminnot pystyttiin rahoittamaan. Erityisesti mainittakoon, että tuloista liki 80 % käytettiin Mallari -lehden julkaisuun.

Yhdistyksen kotisivuja ylläpidetään osoitteessa www.ipms.fi

IPMS-Finland ry:n hallitus

Kokoukset

2.11.2020 IPMS-kokous, Tampere

Monitoimitalo 13, kerhohuone Vintti, aika 18:00 - 20:00.

7.12.2020 IPMS-kokous, Tampere

Monitoimitalo 13, kerhohuone Vintti, aika 18:00 - 20:00.

10.11.2020 IPMS-kokous, Helsinki

Jäsenet voivat halutessaan vapaamuotoisesti kokoontua Malmilla Bierhausissa, kuten kesäkokouksissa. Ei virallista kokousohjelmaa.

24.11.2020 IPMS-kokous, Helsinki

8.12.2020 IPMS-kokous, Helsinki

22.12.2020 IPMS-kokous, Helsinki

Ajankohtaista & Tapahtumat

Syksy 2020 1

Syksy 2020 ja valitseva tilanne

Syksy saapuu hiljalleen ja olisi mukava sanoa, että kaikki toiminnot jälleen käynnistyvät kesän jälkeen. Valitettavasti näin ei ole, vaan erilaiset rajoitukset ja suositukset ovat meidän kaikkien turvana.

Tampereella on tätä kirjoitettaessani varattu kokoustila tavalliseen tapaan, mutta Helsingissä joudutaan välttämään kokoontumisia, pienempiäkin. Suositus kun tällä hetkellä täällä etelässä on pyrkiä välttelemään kaikenlaisia kokoontumisia.

IPMS Finlandin hallitus pohtii parhaillaan vaihtoehtoisia tapoja toteuttaa syksyn Helsingin kokouksia. Tavoitteena olisi järjestää etäkokouksia esim. Teams-sovelluksen kautta. Asia on selvityksessä.

Helsingissä jäsenet voivat halutessaan vapaamuotoisesti kokoontua Malmilla Bierhausissa, kuten kesäkokouksissa.

Mallarin numero 3/2020 on tuloillaan ja siihen on tulossa jälleen mahtavaa sisältöä! Viestitetään tästä lisää, kun sisällysluettelo on tiedossa.

Nettisivuilla ja some-kanavissamme tiedotetaan asioista heti kun tiedotettavaa on.

Ei anneta valitsevan tilanteen lannistaa mukavaa harrastusta, vaan jatketaan mallailua positiivisin mielin!

IPMS Finland ry:n hallitus 26.8.2020

Ota yhteyttä

Voit lähettää lomakkeella kysymyksiä pienoismallailusta, ehdottaa tapahtumaa tai antaa vinkin pienoismallailluun liittyvästä uutisesta.

Lomake

Täytä nimi.