Hallitus 2020

Sihteeri
Tom Edvardsson

Rahastonhoitaja
Tuomas Hyvärinen, Mika Kauranen vt.

Jäsensihteeri
Jari B. Miettinen

Viestintä- ja mediavastaava
Laura Lahtivirta

Mika Kauranen

Jäsen
Matias Laitinen

Hallituksen sähköposti

Kokoukset

2.11.2020 IPMS-kokous, Tampere

Monitoimitalo 13, kerhohuone Vintti, aika 18:00 - 20:00.

7.12.2020 IPMS-kokous, Tampere

Monitoimitalo 13, kerhohuone Vintti, aika 18:00 - 20:00.

10.11.2020 IPMS-kokous, Helsinki

Jäsenet voivat halutessaan vapaamuotoisesti kokoontua Malmilla Bierhausissa, kuten kesäkokouksissa. Ei virallista kokousohjelmaa.

24.11.2020 IPMS-kokous, Helsinki

8.12.2020 IPMS-kokous, Helsinki

22.12.2020 IPMS-kokous, Helsinki

Ajankohtaista & Tapahtumat

Syksy 2020 1

Syksy 2020 ja valitseva tilanne

Syksy saapuu hiljalleen ja olisi mukava sanoa, että kaikki toiminnot jälleen käynnistyvät kesän jälkeen. Valitettavasti näin ei ole, vaan erilaiset rajoitukset ja suositukset ovat meidän kaikkien turvana.

Tampereella on tätä kirjoitettaessani varattu kokoustila tavalliseen tapaan, mutta Helsingissä joudutaan välttämään kokoontumisia, pienempiäkin. Suositus kun tällä hetkellä täällä etelässä on pyrkiä välttelemään kaikenlaisia kokoontumisia.

IPMS Finlandin hallitus pohtii parhaillaan vaihtoehtoisia tapoja toteuttaa syksyn Helsingin kokouksia. Tavoitteena olisi järjestää etäkokouksia esim. Teams-sovelluksen kautta. Asia on selvityksessä.

Helsingissä jäsenet voivat halutessaan vapaamuotoisesti kokoontua Malmilla Bierhausissa, kuten kesäkokouksissa.

Mallarin numero 3/2020 on tuloillaan ja siihen on tulossa jälleen mahtavaa sisältöä! Viestitetään tästä lisää, kun sisällysluettelo on tiedossa.

Nettisivuilla ja some-kanavissamme tiedotetaan asioista heti kun tiedotettavaa on.

Ei anneta valitsevan tilanteen lannistaa mukavaa harrastusta, vaan jatketaan mallailua positiivisin mielin!

IPMS Finland ry:n hallitus 26.8.2020

Ota yhteyttä

Voit lähettää lomakkeella kysymyksiä pienoismallailusta, ehdottaa tapahtumaa tai antaa vinkin pienoismallailluun liittyvästä uutisesta.

Lomake

Täytä nimi.